DM Corporate Sdn.Bhd | Pejabat Pendaftaran Syarikat & Harta Intelek Di Malaysia | Agen MyCoID & MyLLP dari SSM
Home of DM Corporate Sdn BhdHOME  | Contact DM Corporate Sdn BhdCONTACT | NewsletterNEWSLETTER | SitemapSITEMAP  
Firma Setiausaha Syarikat Berlesen

Sistem MyCoID & MyLLP berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia. 


 


Setiausaha Syarikat kami adalah individu yang dilesenkan oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia bagi tujuan mendaftarkan syarikat anda dengan sah disisi undang-undang mengikut Akta Syarikat 1965.  


Pendaftaran Syarikat Baru

Daftar syarikat baru anda disini mengikut  jenama syarikat pilihan anda dengan harga yang terbaik yang kami tawarkan dan khidmat pendaftaran syarikat akan dilakukan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia oleh Setiausaha syarikat kami. Pendaftaran Syarikat ini termasuk dengan pakej lengkap direka khusus bagi memastikan segala keperluan dan kehendak syarikat dipatuhi seperti yang termaktub di dalam Akta Syarikat 1965.  


Pembelian Syarikat Tersedia

Beli syarikat baru yang telah didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia melalui Firma Setiausaha Syarikat kami bagi anda yang ingin memulakan perniagaan dengan kadar segera. Lebih 400 pilihan nama syarikat tersenarai untuk dijual dan pembelian syarikat berdaftar dengan kami ini termasuk dengan pakej lengkap direka khusus bagi memastikan segala keperluan dan kehendak syarikat dipatuhi seperti yang termaktub di dalam Akta Syarikat 1965..Senarai Nama